BRINCADEIRA

Brincadeira neix l’any 2004 arran de les trobades de percussió al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria, evoluciona de ser un grup de batucada a una Cia. de percussió que fusiona l’expressió corporal amb la musicalitat, creant melodies a través del moviment.

La seva primera composició és La Sonrisa del Silencio 2008, un espectacle per a totes les edats en el que durant una hora sentiran i gaudiran de l’energia de cada instant.

Seguint amb la idea de connectar amb el públic es crea ..Evolution 2.0.. 2013. Com la mateixa paraula diu, és un espectacle que està en desenvolupament constant.

El procés de creació musical i coreogràfic es basa en el coneixement i l’equilibri de les virtuts i els defectes de les persones que el formen. Treballant tant en el creixement personal com l’aspecte social. Amb aquest format Brincadeira viatja a Suècia, Alemanya, Rússia, Itàlia i Romania.

A l’iniciar la internacionalització de la Cia., l’Edison vol transmetre a través del moviment i el so, la bellesa de Barcelona. Per aquest motiu, es crea l'espectacle VÊRTICAL 2015, el qual té com a base la recerca constant de la realitat i ens ajuda a entendre que la nostra vida ha de ser una improvisació “sense res més” l’espectacle viatja a Hongria, Portugal, Dinamarca, Itàlia, etc ..

La formació és endorser MEINL des de 2015, una de les grans marques de la indústria musical, i col·laborador amb BAART.

Al 2016, juntament amb la Cia. BrodasBros, es crea l’espectacle VIBRA, una barreja de danses urbanes amb percussió que ha estat present en el MAC Festival, Teatre Tívoli, Teatre Grec, Auditori de Sant Cugat, a Thuir (França), etc.

A partir de les grans experiències obtingudes en aquest espectacle, es crea SINCÊRITY 2018, un espai de connexió entre Edison Aguilar i Rodrigo Sarubbi, que busca la creació de melodies a partir de la unió de la percussió i la guitarra, deixant-se portar per la força i la profunditat dels seus sentiments.

Després d’adquirir una gran experiència tant en espectacles itinerants de carrer com en teatres, es crea PERCULIGHTS, on el moviment, la percussió i el ritme generen dinàmiques de llums i colors a temps real. Es va estrenar al 2018 al Festus de Torelló i ja hem tingut l’oportunitat de formar part de la Cavalcada de Reis de Barcelona, l’Encesa de Llums de Cornellà, l’Spring Festival a Doha, entre d’altres.

Al llarg de tota la seva història, el projecte sempre ha mantingut una vessant social, apropant el treball a col·lectius desafavorits, lluitant per la igualtat d’oportunitats i fomentant la cohesió a partir de la música.

Els Workshop de Percussió, han anat evolucionant, arribant a tota mena de col·lectius (infants, joves, famílies ...). Treballant en diverses escoles, projectes socioculturals i barris de Barcelona, ​​fent un treball musical i educatiu, experiències que donen lloc, el 2020 al PROJÊCTE EDUCATIU.

"Els tallers estan creats per a les persones que vulguin
apropar-se d'una manera més activa al Projecte Brincadeira”

CONTACTE

brincadeira@brincadeira.es | +34 607 330 384 www.brincadeiraworkshops.com
ES CAT EN